ONS VERHAAL

Smaak is alles waar het om draait bij Spine & Marrow culinary readymades. Dit geldt natuurlijk eerst en vooral voor onze producten. Hoe kan het ook anders. Ze worden ontwikkeld door voormalig Michelin fine dining Chef de Cuisine Robert Kranenborg, onze Hollandse Meester van de Smaak.

Spine & Marrow wil dat álles smaak heeft. We bedenken start-ups en ontwikkelen nieuwe concepten die veel verder gaan dan wat er uiteindelijk op het bord wordt geserveerd. Er is een heel nieuw en opwindend culinair universum ontstaan dat wij maar wat graag willen verkennen en ontdekken.

Spine & Marrow wil altijd onderzoeken waar het om draait. Wat zit er achter alles wat we doen en iedere stap die wij zetten? Welke gedachten gaan er schuil achter een project of initiatief?

En zoals onze naam al zegt, zijn wij als merg en been. We zijn hard als het nodig is en zacht indien gewenst. We gaan naar de kern van de zaak, maar zullen nooit alles daaromheen vergeten.

Spine & Marrow culinary readymades is een samenwerking tussen Robert Kranenborg en Vincent Wijers. Robert is koning als het gaat over culinaire zaken, smaak, hotels, restaurants en andere locaties. Hij heeft 40 jaar internationale ervaring en de afgelopen 25 jaar kenmerken zich door een breed scala aan creativiteit in gastronomische concepten, allemaal beloond met Michelinsterren. Sinds 2007 is hij actief als adviseur voor de meest gerenommeerde horecabedrijven. Vincent is van de conceptontwikkeling, visie, branding en design.

Soms is Robert ‘marrow’ en Vincent ‘spine’ en soms is het andersom.

Wij houden van samenwerken en het delen van kennis en ideeën. Daarbij is voor ons de houding van ‘elkaar wat gunnen’ een belangrijk thema.

Ideeën ontwikkelen die werkelijkheid worden staat bij Spine & Marrow op nummer één.

En voor uw gemak: wij zijn een ‘one stop only’.

SideMenu