HELLO FRESH 50|50 PRODUCTEN
Meester Chef Robert Kranenborg, voorheen Michelin Chef de Cuisine Fine Dining en als consultant verbonden aan vele restaurants en bedrijven, heeft speciaal voor Hello Fresh een ultieme, uiterst smaakvolle en sappige 50|50 burger gecreëerd.
In samenwerking met Clara Foodservice, Scelta Mushrooms en Verstegen, ontwikkelde Robert een burger die is samengesteld uit 50% vlees van dubbeldoelkoeien, 50% Ecopouch© mushrooms en kruiden. Ze hebben een 100% vleessmaak.
Het rundvlees uit deze burger is afkomstig van Nederlandse Holstein melkkoeien van Clara Foodservice (vlees van eigen slachting). Deze koeien worden ook wel weidegang- of dubbeldoelkoeien genoemd. Weidegang betekent dat deze koeien minimaal zes uur per dag en minimaal 120 dagen per jaar buiten in de wei hebben gegraasd. Een dubbeldoelkoe is een koe die gekalfd heeft en een leven lang melk heeft gegeven. Het vlees van deze koeien is anders en vol van smaak. De boer die deze koeien houdt ziet zijn vee niet als een product dat zo snel mogelijk naar de slachterij moet, maar als een dier dat – omdat het haar leven lang op de boerderij leeft – het belangrijkste deel van de stal is.
Het vlees van de dubbeldoelkoe en de champignons in de 50|50 burger zijn zo duurzaam mogelijk en lokaal geproduceerd. Beide grondstoffen zijn uit onze ‘eigen’ Nederlandse achtertuin.
De Ecopouch© champignons van Scelta mushrooms zijn gevacumeerd gegaard. De champignon is rijk aan umami en dat versterkt de smaak.
HELLO FRESH 50|50 PRODUCTEN
Meester Chef Robert Kranenborg, voorheen Michelin Chef de Cuisine Fine Dining en als consultant verbonden aan vele restaurants en bedrijven, heeft speciaal voor Hello Fresh een ultieme, uiterst smaakvolle en sappige 50|50 burger gecreëerd.
In samenwerking met Clara Foodservice, Scelta Mushrooms en Verstegen, ontwikkelde Robert een burger die is samengesteld uit 50% vlees van dubbeldoelkoeien, 50% Ecopouch© mushrooms en kruiden. Ze hebben een 100% vleessmaak.
Het rundvlees uit deze burger is afkomstig van Nederlandse Holstein melkkoeien van Clara Foodservice (vlees van eigen slachting). Deze koeien worden ook wel weidegang- of dubbeldoelkoeien genoemd. Weidegang betekent dat deze koeien minimaal zes uur per dag en minimaal 120 dagen per jaar buiten in de wei hebben gegraasd. Een dubbeldoelkoe is een koe die gekalfd heeft en een leven lang melk heeft gegeven. Het vlees van deze koeien is anders en vol van smaak. De boer die deze koeien houdt ziet zijn vee niet als een product dat zo snel mogelijk naar de slachterij moet, maar als een dier dat – omdat het haar leven lang op de boerderij leeft – het belangrijkste deel van de stal is.
Het vlees van de dubbeldoelkoe en de champignons in de 50|50 burger zijn zo duurzaam mogelijk en lokaal geproduceerd. Beide grondstoffen zijn uit onze ‘eigen’ Nederlandse achtertuin.
De Ecopouch© champignons van Scelta mushrooms zijn gevacumeerd gegaard. De champignon is rijk aan umami en dat versterkt de smaak.