Vis zo vers als vers kan zijn. Vacuüm gegaard, met een fantastische smaak, mals en sappig.

Al onze creaties zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste en meest verse vis. Allereerst wordt een speciale zak gevuld met vers klaargemaakte ingrediënten. Deze zak wordt vacuüm getrokken, gesloten met de speciale sealbalk en vervolgens in een met water gevulde immersie circulatiepomp gelegd. De kookwarmte wordt zo op de meest efficiënte wijze overgedragen op het product. De immersie circulatiepomp zorgt ervoor dat een nauwkeurige, lage kooktemperatuur van 55 °C tot 72 °C gegarandeerd is gedurende de kooktijd. De natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten blijven met deze methode bewaard. Na de kooktijd wordt de vis snel afgekoeld in bijna ijskoud water. Het resultaat is een perfect klaargemaakte vis van de allerhoogste kwaliteit, met de beste vochtigheidsgraad en smaak en alle voedingswaarden intact.

Vis zo vers als vers kan zijn. Vacuüm gegaard, met een fantastische smaak, mals en sappig.

Al onze creaties zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste en meest verse vis. Allereerst wordt een speciale zak gevuld met vers klaargemaakte ingrediënten. Deze zak wordt vacuüm getrokken, gesloten met de speciale sealbalk en vervolgens in een met water gevulde immersie circulatiepomp gelegd. De kookwarmte wordt zo op de meest efficiënte wijze overgedragen op het product. De immersie circulatiepomp zorgt ervoor dat een nauwkeurige, lage kooktemperatuur van 55 °C tot 72 °C gegarandeerd is gedurende de kooktijd. De natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten blijven met deze methode bewaard. Na de kooktijd wordt de vis snel afgekoeld in bijna ijskoud water. Het resultaat is een perfect klaargemaakte vis van de allerhoogste kwaliteit, met de beste vochtigheidsgraad en smaak en alle voedingswaarden intact.

SideMenu